Misafir Sofrası Pratik Bilgiler

21 Mayıs 2010 Cuma

Balıkların iyi kızarması için önce yıkayıp kurulayın, sonra una bulamadan önce süte batırın.
Gönderen Nezehat zaman: 01:24

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Blog Archive

  • ▼  2010 (23)
    • ►  Ekim (1)
      • ►  Eki 17 (1)
    • ▼  Mayıs (18)
      • ▼  May 21 (15)
        • Reçelleriniz İçin: Meyvaları iyice yıkayıp kurulam...
        • Bayatından Kaçın: Yumurtalarınızın taze mi bayat ...
        • Balıkların iyi kızarması için önce yıkayıp kurulay...
        • Bu Tavuk Başka Tavuk: Haşlayacağınız tavuğun için...
        • Kızartmanın İnceliği: Patlıcanı yağda kızartmadan ...
        • Dana eti alırken bilmeniz gereken en önemli nokta...
        • Enginarlar bütün de olsa, çanakları da pişirilirse...
        • Sakla Samanı: Eskiden kış günlerinde limon ve po...
        • Kiraz Saplarından Çay: Kiraz 1 ay gibi kısa süre i...
        • Aman Yağ Sıçramasın: Kızartma yaparken kızgın yağ...
        • Mantarda Lezzetin Sırrı: Mantarın kokusunu kaybetm...
        • Uzun süre dolapta kalıp pörsüyen salatalığı diri h...
        • Japonlar Böyle Yapıyor: Pilavınızın renginin beya...
        • Kibrit Çöpünün Hikmeti: Siz de yumurta haşlarken k...
        • Kokuların İnatlarını Kırın: Balık kokusu inatla el...
      • ►  May 20 (3)
    • ►  Nisan (4)
      • ►  Nis 29 (1)
      • ►  Nis 22 (3)

About Me

Nezehat
Profilimin tamamını görüntüle

Seçenekler

  • Ana Sayfa
  • Pratik Bilgiler
Powered By Blogger
Harikalar Tic. teması. Tema resimleri molotovcoketail tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.